×
Webshop for private

Case: Poul Schou A/S

April, 2019

”Vi tror på det lange samarbejde, den tillid, der opbygges over tid, og på den sparring og rådgivning, der ligger heri.” 

Poul Henrik Schou
Poul Schou A/S

Siden 1940 har odenseanske Poul Schou A/S udøvet transportvirksomhed. Tre generationer har hver især været med til at præge og udvikle virksomheden til den totaltransportør, den er i dag. Siden 1993 har 3. generation, Poul Henrik Schou, ledet og tilført virksomheden den nyeste it-teknologi og udbygget firmaets kompetencer inden for logistik og distribution samt startet Dokumenthotellet.

 

PS1 Lille 

På billedet herover ses 3. generation i Poul Schou A/S, Poul Henrik Schou (t.v.) sammen med salgschef i A/S Ovethi, Michael Simonsen. Et par af Poul Schou A/S’ velkendte grønne lastbiler ses i baggrunden.

 

Poul Schou A/S har i dag ca. 75 ansatte, heraf 55 chauffører, de har 55 lastbiler og et tilsvarende antal anhængere, 25 kraner, herunder Danmarks største lastbilkran. For alle disse enheder og personer er omdrejningspunktet dag og nat transport og logistik. Over hele Danmark. I et utal af former. Transport af fx containere, affald, genbrug, grus, sten, paller, fyrværkeri og byggematerialer, inkl. kørsel i såkaldt lukkede transportsystemer, hvor den enkelte kundes varer køres i fast allokerede biler. Blokvognskørsel med fx sejlbåde og pavilloner. Et bredt containerprogram, der sætter virksomheden i stand til at løse affaldsopgaver for fx industrielle virksomheder og entreprenører, hvor behovet for opsamling og håndtering af affald ofte kræver forskellige containertyper. Levering af alle typer råstoffer. Kørsel med studenter. Sikkerhedsmakulering af fx dokumenter og harddiske, herunder også mobil sikkerhedsmakulering, hvor diverse medier tømmes direkte over i et mobilt makuleringsanlæg (makuleringsvogn) på den aktuelle virksomheds adresse. For blot at nævne en del af virksomhedens aktiviteter …

 

PS2 

Der er god manøvreplads for de mange aktiviteter hos Poul Schou A/S på den gigantiske plads bag den nye kontorbygning på Rugårdsvej 321.

 

”Med en stor maskin- og vognpark som vores er det er klart, at vi har fokus på vores brug af dæk. Med 55 lastbiler plus anhængere med i alt 18 dæk pr. stk. er det hurtigt at regne ud, at 1000 dæk er i omløb hele tiden,” fortæller Poul Henrik Schou. Det bliver da også til rundt regnet 5.000.000 kørte km pr. år.

PS3 

 

”Selvom vi har vores eget værksted, der servicerer vores grej, så kan det ikke betale sig for os at stå for dæk-delen selv. Ovethi er en stor virksomhed med et stort, stærkt netværk og med afdelinger strategisk placeret over hele landet, der supporterer vores chauffører og forretning generelt på de områder, hvor vi har brug for det. Vi kører i hele Danmark dag og nat, så når vi har brug for hjælp, fx i forbindelse med en punktering, så skal vi kunne få fat i hjælpen med det samme. Ovethi’s velfungerende break-down-service, hvor de tager telefonen og rykker ud døgnet rundt, er således af stor vigtighed for os,” forklarer Poul Henrik Schou.

 

PS4 Lille 

 

Ovethi og Poul Schou A/S har samarbejdet i mange år. ”Vi tror på det lange samarbejde, den tillid, der opbygges over tid, og på den sparring og rådgivning, der ligger heri,” fortæller Poul Henrik Schou. ”Vi er altid åbne for at gøre tingene på en anden måde, hvis det er lønsomt, og vi forventer altid konkurrencedygtige priser. Men fordi vi ikke som sådan interesserer os for dæk, så er det selvfølgelig vigtigt, at vi har nogle fagfolk, vi kan stole på, og som fortæller os, hvad der er bedst for os at gøre. Samtidig er Ovethi en danskejet familievirksomhed ligesom vores, så vi har jo nogle fællestræk, som er til at tage og føle på,” siger Poul Henrik Schou. Og han tilføjer: ”For mig er det vigtigt, at min virksomhed er et sjovt, dejligt og trygt sted at arbejde, og i samarbejdet med Ovethi møder vi udelukkende flinke mennesker, der kan bidrage til dette.”

 

PS5 

Poul Henrik Schou i Dokumenthotellet, der er indrettet efter alle kunstens regler i relation til bl.a. brandsikring. Her kan virksomheder opbevare og tilgå deres arkiver eller dele deraf – præcis som vi kender det fra diverse opmagasineringskoncepter til private.

 

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!