×
Webshop for private

Maxxis

Maxxis blev etableret i Taiwan for mere end 45 år siden, og det er i dag den største dækproducent med det bredeste udvalg af produkter i Fjernøsten. Maxxis rangerer således som nummer 9 på listen over verdens største dækproducenter.

I Tyskland opererer vi som en generel importør af Maxxis-dæk, og i dag ser virksomheden sig selv som en af ​​de førende importører af dæk. Fra placeringen i det nordlige Tyskland (Dägeling) forsyner virksomheden Tyskland og Europa med dæk. Størstedelen af virksomhedens produktsortiment er direkte tilgængeligt fra det store 7.200 m² lager.

For Maxxis er det af allerstørste vigtighed, at der altid er tid til det personlige touch og en detaljeret rådgivning i forbindelse med betjeningen af hver eneste kunde. Dette inkluderer såvel de rette kompetencer som venlighed og imødekommelse af specielle ønsker og behov - ref. også mottoet "Around the clock". 

Maxxis Global OE Business Thumb

Maxxis OE Excerpt Thumb

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!