×
Webshop for private

Sponsorater

Tak fordi du ser A/S Ovethi som en mulig samarbejdspartner i forbindelse med sponsorat.

Vi modtager mange henvendelser om sponsorater og selvom mange af dem er interessante og tjener gode formål, kan vi desværre ikke imødekomme dem alle. Inden du tager kontakt til os, beder vi dig derfor overveje følgende:
• Hvordan matcher din ansøgning A/S Ovethis profil og fokus?
• Hvad kan du bidrage med i et eventuelt samarbejde?
• Hvad forventes det, at vi skal støtte med?

Markedsføring
Ved indgåelse af en sponsoraftale med A/S Ovethi siger du ja til at sende os fotos og nyheder, som vedrører sponsoratet. Billederne vil blive brugt i vores markedsføring, herunder på vores hjemmeside, sociale medier, annoncer m.m.

Bemærk - vi støtter ikke:
• Politiske partier, foreninger eller kandidater
• Religiøse formål
• Rejser og studieture

Send ansøgning
Hvis du ønsker at søge et sponsorat, bedes du lave en ansøgning med en kort præsentation af dig selv, din sag og dine overvejelser. Vores sponsorudvalg tager løbende stilling til indkomne ansøgninger. Du vil typisk modtage et svar i løbet af 4 uger. Send din ansøgning til marketing@ovethi.dk.

Lokale sponsorater
Vores dækcentre rundt i landet støtter også lokalsamfundet. Et sådant sponsorat kan søges ved at tage direkte kontakt til dit lokale Ovethi dækcenter.

Sponsorater 2022

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!