×

Ny vinterkampagne fra Danmarks dækspecialister

Tirsdag d. 20. oktober 2020


Som medlem af Danmarks ældste og største netværk af dækspecialister - Dæk Specialisternes Landsforening - er vi rigtig glade for at kunne informere alle om, at vi igen i år står sammen om at sætte fokus på to ting:

1) Hvor vigtigt det er, at man som forbruger og virksomhed får hjælp af de bedste, når det drejer sig om dæk til diverse former for køretøjer - samt:

2) At få skiftet til vinterdæk på de køretøjer, hvor dette er relevant. Dette gælder naturligvis ikke mindst personbiler, varebiler og lastbiler, der kører meget hele vinterhalvåret.

Igen i år rykker foreningens kampagne "En Rigtig Dækspecialist” således ud med markante budskaber, som vil synliggøre over for kunderne, hvem der er de rigtige dækspecialister i Danmark. For dæk er ikke bare dæk. En dækspecialist, som er medlem af foreningen, herunder bl.a. Ovethi, betragter dækket som sit kerneområde; og de dygtige fagfolk, som hver dag arbejder med dækkene, kan meget mere end bare at sælge et dæk. De tilbyder nemlig vigtig rådgivning og service, der sikrer, at din sikkerhed i trafikken bliver så optimal som mulig.

Dét vil vi i fællesskab gerne gøre alle vores kunder ekstra opmærksomme på. Under parolen “En Rigtig Dækspecialist” vil du således kunne møde kampagnebudskaberne på mange flader i den næste tid - fra web, Facebook, Linkedin og Instagram til skærmene i Fitness1 over hele landet samt på udendørs reklameflader i en lang række store byer i Danmark.

Vi håber, at budskaberne vil gå rent ind, så vi alle er med til at sikre, at vores køretøjer har det optimale greb i underlaget, når vi er på vejene.

Hos Ovethi står vi klar til at hjælpe dig med de rigtige dæk - du finder din nærmeste afdeling her


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!