×

Dansk eneimportør af nye CST-dæk til personbiler

Torsdag d. 12. september 2019Hos A/S Ovethi har vi netop indgået en aftale med kinesiske Cheng Shin Tire & Rubber, der gør os til eneimportør i Danmark af dækmærket CST. CST-dækkene er nye på både det danske og det europæiske marked og bliver et stærkt alternativ til øvrige brands i den lave ende af pris-skalaen inden for kvalitetsdæk til personbiler.


Står det til A/S Ovethi, så skal der fremover stå ”CST” på mange, mange flere af de dæk, der monteres på danske personbiler. Vi har netop indgået en aftale med kinesiske Cheng Shin Tire & Rubber, der producerer dæk til blandt andet biler, og hvis topmærke er det nok mere kendte Maxxis, som A/S Ovethi også importerer og forhandler. Den nye aftale gør osi til eneimportør af de nye CST-dæk i Danmark.

THT

Thomas Thinggaard

”Vi er oprigtigt glade for og stolte over den nye aftale med CST, for med deres mere end 25.000 medarbejdere - samt teknologien og produktionsfaciliteterne fra det topmoderne top-brand Maxxis i ryggen - har CST en pondus og en kvalitet, som virkelig batter i både Danmark og resten af Europa,” siger Thomas Thinggaard, der er adm. direktør i A/S Ovethi – Dansk Dæk Service.

Thomas Thinggard beskriver CST-dækkene som en prisbillig kvalitets-udgave af de mere kendte Maxxis-dæk og understreger, at øvrige dækmærker inden for budget-segmentet til personbiler skal til at ”stå tidligt op”, som han udtrykker det, hvis de skal konkurrere med de nye CST-dæk.CST Vinter

”CST-dækkene er af virkelig god kvalitet, har en stærk og særdeles veludviklet teknologi i ryggen, og så kan man købe dem til meget rimelige priser,” siger han og uddyber: ”CST er det første kinesiske budget-dæk i denne gode kvalitet – og det er vi rigtig glade for at få adgang til, så vi kan forsyne danske bilister med kvalitetsdæk til faste, lave priser.” 

CST-dækkene til personbiler – både sommer-, vinter- og helårsdæk - kan allerede nu købes hos A/S Ovethi og er bliver snart tilgængelige på A/S Ovethis webshop dæk.dk, der sælger et bredt udvalg af dæk til private. ”I første omgang bliver det dækstørrelserne 13-16 tommer, vi tilbyder, og over de næste år tilføjer vi op til og med 20 tommer-CST-dæk på hylderne,” slutter Thomas Thinggaard. 

 


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!