×

Ovethi – Dansk Dæk Service opkøber Leifs Dækservice i Grindsted

Tirsdag d. 30. marts 2021

250321 

Ovethi udvider pr. 1/4-21 i Grindsted gennem opkøb af Leifs Dækservice i Grindsted. I den forbindelse flytter Ovethis nuværende afdeling på Odinsvej 9A til Odinsvej 14-16. Med købet kan Ovethi imødekomme områdets stigende efterspørgsel fra såvel vognmænd, industri, landbrug og erhverv som private.

Pr. 1. april bliver der ekstra travlt på Odinsvej 14-16 i Grindsted – og det er ingen aprilsnar! Fra månedsskiftet bliver Leifs Dækservice nemlig slået sammen med ’næsten-naboen’ Ovethi, der har købt forretningen.

”Vores afdelingsleder på adressen i nr. 9A går på pension, så det virkede som det rigtige tidspunkt at spørge John Olesen fra Leifs Dækservice, om han og hans Grindsted-afdeling kunne være interesseret i at blive en del af Ovethi. Og det var han,” forklarer Thomas Thinggaard, der er administrerende direktør i og medejer af dæksalgsfirmaet Ovethi, der har 11 afdelinger fordelt over hele landet.

Aktiviteter og medarbejdere samles på Odinsvej 14-16

I forbindelse med opkøbet flytter Ovethi deres Grindsted-aktiviteter ind i det tidligere Leifs Dækservices faciliteter, som er en del af handlen. Også alle medarbejdere følger med og vil fremover betjene kunderne iført arbejdstøj med Ovethi-logo, herunder også John selv, der bliver afdelingsleder.

John Olesen – 40 år med dæk

John Olesen er oprindeligt uddannet mekaniker og har arbejdet med dæk i næsten 40 år – de sidste 30 år hos Leifs Dækservice, som John – og hans bror Bjarne – blev medejere af i 1990. Det var deres far Leif, der i sin tid startede forretningen i 1977, så man kan roligt sige, at de begge er godt hjemme i faget. Bjarne fortsætter Leifs Dækservice i Billund, der ikke er berørt af opkøbet i Grindsted.

”Jeg er rigtig glad for aftalen og glæder mig til at få en ny hverdag sammen med både gamle og nye kolleger og til at have en stærk organisation som Ovethi i ryggen. Der er mange muligheder i, at vi slår os sammen og kan trække på hinandens ekspertise,” udtaler John Olesen.

Forbedret service til kunderne

Også for firmaernes kunder er opkøbet ren win-win. ”Fordi Ovethi har afdelinger i hele landet, giver det nogle nye muligheder for vores kunder. Hvis de for eksempel bryder ned på Sjælland, Fyn eller et andet sted i Jylland, vil der være hurtigere adgang til assistance,” forklarer John Olesen.

Godt match – og vækstambitioner

Thomas Thinggaard tilføjer: ”Ja, vi er et rigtig godt match – vi har god kemi og kan mærke, at vi har samme tilgang til tingene, hvilket vi ser som en stor fordel. Vi har store ambitioner om at vækste i blandt andet Grindsted og omegn, og med en butik, der er 3-4 gange større end den, vi havde i forvejen, er tilføjelsen af Leifs Dækservice en snorlige forlængelse af Ovethis strategi om bedst muligt at servicere alle eksisterende og nye kunder i området.”

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!