×

Ny administrerende direktør på dækket i Ovethi

Mandag d. 1. juli 2019


PTS THT Gyldne Rat

Thomas Thinggaard, der fylder 40 til august, har pr. 21. juni 2019 overtaget posten som administrerende direktør for A/S Ovethi fra sin far, Preben Thinggaard, 75, der har drevet virksomheden siden 1959. Stafetten blev givet videre til næste generation i forbindelse med fejringen af fem øvrige mærkedage i Ovethi-regi.
 

Fest, farver og masser af mennesker! Sådan har A/S Ovethi i flere dage fejret en række store mærkedage i virksomheden. Plus en ekstra, som vi kommer tilbage til lige om lidt… Den 21. og 22. juni havde Ovethi besøg af gæster fra nær og fjern, der sammen med familie, venner og medarbejdere markerede fem store begivenheder i Ovethi-regi: Firmaets 65 års jubilæum, Preben Thinggaards 75 års fødselsdag og 60 års jubilæum samt Thomas Thinggaards 40 års fødselsdag og 20 års jubilæum i firmaet.

 

En nyhed i godteposten

Men derudover var der også en nyhed ’gemt’ i godteposen – nemlig det formelle generationsskifte i den 65 år gamle virksomhed. Preben Thinggaards far, Ove Sørensen, etablerede firmaet i 1954, og kort tid efter, nemlig i 1959, overtog Preben i en alder af bare 15 år roret, som han har styret med sikker hånd siden – og nu overlader til sønnen Thomas Thinggaard. 

Thomas er på ingen måde ’en ny elev i klassen’, da han allerede som 20-årig trådte ind i firmaet og i mange år har være medejer af A/S Ovethi sammen med sin far og yngre søster, Marlene Thinggaard. Hidtil har Thomas haft ansvaret for dæk til person- og varebiler, men fra nu af har han det formelle ansvar for ’hele butikken’.

 

Store sko at fylde ud

”Jeg rykker op i geledderne i en sund virksomhed, som jeg er meget stolt over at være en del af, og jeg glæder mig rigtig meget til stille og roligt at sætte mit præg på udviklingen,” siger Thomas Thinggaard.   

Ovethi udspringer oprindeligt af behovet for dæk og fælge i landbrugssektoren, og har derudover to øvrige stærke ben at stå på, nemlig dæk og fælge til henholdsvis personbiler og lastbiler. ”Der er ikke planer om at lave om på den strategi, så vi fortsætter den retning, vi har sat. Jeg værdsætter og respekterer min fars arbejde og ledelsesstil, så jeg vil gøre mit ypperste for at arbejde videre i hans ånd, som med tiden også er blevet min. Naturligt nok kommer jeg til at sætte mit eget præg på tingene, så vi fortsat følger med tiden, og så jeg sammen med vores 70 kolleger også fremover kan sikre, at vi alle har en rigtig god arbejdsplads og en sund og overskudsgivende virksomhed, hvis fokus til stadighed er service, kvalitet og rådgivning.”

”Der er ingen tvivl om, at dækbranchen ligesom alle andre brancher skal følge med tiden for at overleve. Så vi har fortsat en stor opgave i at følge med de købs- og salgsplatforme, som vores kunder efterspørger i en verden, der bliver stadigt mere digital. Det sagt, så er Ovethi helt klart en ’relationernes højborg’, og det har vi ikke tænkt os at lave om på,” slutter Thomas Thinggaard, der altså nu har fået ny titel på visitkortet.

 

Med på sidelinjen

Preben Thinggaard holder meget af både firmaet, de gode medarbejdere, arbejdet og ånden i firmaet, så selvom han giver stafetten videre til sin søn, vil han stadig fremadrettet have en tilknytning til virksomheden. Hans nye funktion er således Senior Advisor, og herom siger Preben: ”Vi har syntes, det var den optimale løsning, at jeg forsat er med på sidelinjen – både fordi jeg holder meget af at arbejde, men også for at generationsskiftet kan blive den succes, som både kunder, medarbejdere og vores nye direktør fortjener.”

  

> Læs mere om generationsskiftet og de mange mærkedage i A/S Ovethi – i diverse mediers omtale af begivenhederne


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!