×
Webshop for private

Nye dækpressere til massive dæk i Varde og Kolding

Tirsdag d. 28. marts 2023

IMG 20230310 134421

Vi har netop indkøbt to nye dækpressere til vores afdelinger i henholdsvis Varde og Kolding. De nye pressere er et vigtigt redskab i dagligdagen, når vores montører skal kombinere en fælg med et massivt dæk til fx en truck. Arbejdsgangen foregår kort sagt på den måde, at fælgen og dækket lægges ind i pressen, hvorefter et stempel presser dækket ned over fælgen.  

Med indkøbet af de to nye pressere har næsten alle vores afdelinger nu mulighed for at håndtere dækpresse-opgaver, når kunden kommer ind i butikken, hvilket giver vores industri- og entreprenørkunder en øget fleksibilitet.  

”Vi er rigtig glade for den nye investering,” udtaler Ole Hvenegaard Nielsen, der er salgschef med ansvar for salg af dæk til industri- og entreprenørkunder. ”Vores kunders behov for at kunne få presset et massivt dæk på en fælg med det samme er kraftigt stigende. Fordi vi nu har en dækpresser i så godt som alle vores afdelinger, kan vi udføre opgaven, når kunden kigger forbi. Dét er fleksibilitet, der betyder noget for kunden på en travl arbejdsdag.” 

Kontakt din nærmeste Ovethi-afdeling for mere info: https://www.ovethi.dk/afdelinger

IMG 20230310 134558056 2


På foto 1 ser du Jesper i vores Kolding-afdeling – i gang med at betjene den nye dækpresser. 

På foto 2 ser du Bernd i vores Varde-afdeling i færd med samme opgave.

 

> Vil du se en dækpresser i aktion? Så følg linket herSpørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!