×
Webshop for private

Case: Kai Andersen’s Eftf. A/S

April, 2015

Kai Andersen Eftf. A/S ejes og drives i dag af Torben Andersen, hvis forældre Kai og Dagmar stiftede virksomheden i 1948. Virksomheden har i dag ca. 70 medarbejdere, heraf 55-60 chauffører og 47 lastbiler - i alt ca. 150 enheder, inkl. kran, mobilkran, anhængere, trailere og entreprenørmaskiner.

 

IMG 2297 Kopi

På billedet herover ses 2. generation og nuværende ejer i firmaet, Torben Andersen, foran hovedindgangen til virksomhedens nye domicil i Tommerup på Fyn, som medarbejderne tog i brug i 2014.

 

Kai3 

Kai Andersen’s Eftf. A/S bruger sin store maskinpark til al slags vognmands-, entreprenør- og kørselsarbejde for såvel private, virksomheder som offentlige institutioner. Opgaverne omfatter fx containerkørsel, kørsel med asfalt, jord, grus og sten, autoværn, flis, korn- og foderstoffer, gylle, spildevand for kommunerne, specialtransport, kranopgaver, vintertjeneste, kloak- og drænarbejde, tv-inspektion af stikledninger og meget mere.

På billedet herover ses en af Kai Andersen’s Eftf. A/S’ velkendte blå lastbiler på vej på arbejde.

 

Kai1 

 

Kai Andersen’s Eftf. A/S har i mange år samarbejdet med A/S Ovethi – Dansk Dæk Service i relation til dæk og fælge til virksomhedens store maskin- og vognpark. ”For os har det altid været naturligt at løse opgaven i samarbejde med en fagmand, en vigtig opgave, da marginalerne tæller, når vi har at gøre med så mange dæk, som vi har i omløb. Hos Ovethi ved de meget mere om dæk og fælge, end vi nogensinde kommer til, så det er mest optimalt for os at lægge opgaven hos dem frem for selv at løse opgaven,” forklarer Torben Andersen.

”Det gode ved vores samarbejde er, at det er nemt for os. Vi kan punktere et vilkårligt sted i Danmark, og så ringer chaufføren bare direkte til Ovethis breakdown-døgnservice, som tager sig af det. Og der er god og hurtig service, når vi kommer ind på et af deres dækcentre. Vi kan godt li’, at Michael fx ringer eller kommer forbi og siger, at vi skal prøve nogle nye dæk, at han har styr på de behov, vi har, og hvilke muligheder der kan være for at optimere vores løsninger. Vi kender hinanden rigtig godt, så vi har stor tillid til, at Ovethi leverer det optimale produkt og yder den bedste service.”

På billedet herover ses Torben Andersen sammen med Michael Simonsen (t.h.), der er salgschef hos Ovethi og Torbens mangeårige kontakt i virksomheden – igennem ca. 25 år.

 

IMG 2302 Kopi

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!