×
Webshop for private

Tak for en god dag til "Nr. Aaby Traktortræk"

Tirsdag d. 8. maj 2018

20180505 124352

I lørdags var der røg og damp og masser af hestekræfter i luften, da eventen “Nr. Aaby Traktortræk 2018” løb af stablen! 

Vi havde valgt at være hovedsponsor på eventen - og sikke en fin dag, vi havde. Der var SÅ god stemning - fantastisk vejr og masser af besøgende. Så vi vil gerne sige mange tak til alle jer, der kiggede forbi! 
På billedet herunder kan du se Michael Bang Møllegaard, der er vores juniorsælger på landbrugs-segmentet. Han melder om en fantastisk dag og sender en stor tak til alle, der kiggede forbi og fik en snak om dæk, landbrug, traktorer - og alt muligt andet. 

Det glædede os i øvrigt at se, hvor sjovt børnene syntes, det var, at lege i de store dæk, vi havde sat frem på udstillingen. Pænt mange fik da også foreviget ‘poderne', mens det stod på….
Tak for en supergod dag!

NB! Også tak til alle jer, der deltog i vores konkurrence under eventen! Vinderne er fundet og kontaktet - og præmierne er på vej med posten! De to præmier var henholdsvis 4 Dunlop personvognsdæk og en Denver DAB+ Radio! Stort til lykke til vinderne!

20180505 102122

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!