×
Webshop for private

Nu dansk eneforhandler af massive truckdæk fra Barum

Onsdag d. 13. marts 2024

Dæksalgsvirksomheden A/S Ovethi er netop blevet udnævnt som eneforhandler i Danmark af Barums massive truckdæk, der supplerer firmaets øvrige produktprogram inden for dæk til trucks. Barum-dækket er især relevant for kunder inden for industrien, men også fx maskinstationer og landbruget.

 

Barum Ole 2024

Ovethi er netop blevet udpeget som eneforhandler af det massive truckdæk fra Barum. ”Dækket, der egner sig særligt godt til industrien, men som naturligvis også kan anvendes til trucks på for eksempel maskinstationer og i landbruget, er et supergodt og prisfornuftigt dæk,” fortæller Ole Hvenegaard Nielsen, der er salgschef inden for området trucks og industri hos Ovethi.

 

”Vi er rigtig glade for at kunne dele denne nyhed med vores industrikunder og dækbranchen generelt - at vi netop er blevet eneforhandler af det massive Barum truckdæk i Danmark,” indleder Ole Hvenegaard Nielsen, der er salgschef inden for området trucks og industri hos dæksalgsvirksomheden Ovethi.

 

Særligt egnet til ”mindre ekstreme forhold”

”Dækket er et rigtig godt supplement til vores eksisterende udvalg af truckdæk. Ikke mindst fordi det massive Barum-dæk egner sig særligt godt til gaffeltrucks, der opererer under mindre ekstreme forhold,” forklarer han.

”Med mindre ekstreme forhold mener jeg forhold, hvor man for eksempel har en truck på sit lager til at flytte paller med. Her er Barum-dækket et supergodt valg,” fortæller Ole Hvenegaard Nielsen.

 IMG 20240312 124232845

Kvalitetsdæk til stærke priser

Med det massive truckdæk fra Barum på hylderne hos Ovethi får kunder i hele landet nu muligheden for at vælge et rigtig godt kvalitetsdæk til en skarp pris – et dæk, der ifølge Ole vil blive et sikkert hit hos mange industrivirksomheder, der bruger trucks på fx lageret.

Barum-dækket findes i alle gængse dimensioner fra 8 til og med 15 tommer. Ovethi er lagerførende på dækket i flere af deres i alt 10 afdelinger, der er fordelt over hele landet.

 

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!