×
Webshop for private

Nu importør af Torque-dæk til personvogne, varevogne og SUV

Onsdag d. 3. april 2024

Ovethi - Dansk Dæk Service, der er en af landets førende leverandører af dæk til autobranchen i Danmark, introducerer nu Torque-dæk til personbiler, varevogne og SUV. Med det engelske dæk-brand på hylderne kan Ovethi tilbyde kunderne, fx autoværksteder og bilforhandlere, endnu et spændende produkt, der er kendt for kvalitet, pålidelighed og ’value for money’.

 

"Vi har i flere år importeret og solgt Torque-dæk til lastbiler i transportbranchen med gode erfaringer. Personvognsdækkene fra Torque har vi testet på de danske landeveje i 2023 – og dét med positive resultater. Derudover har vi skaffet os erfaringer med dækkene via vores europæiske netværk,” indleder Mogens Petersen, der er ansvarlig for salg af dæk, fælge og hjul til personvogne, varevogne og SUV hos Ovethi - Dansk Dæk Service.

 Mogens Petersen Og Torque

Ovethi – Dansk Dæk Service tilbyder fra primo april nu også engelske Torque-dæk til personvogne, varevogne og SUV. Her ser du Mogens Petersen, salgschef hos Ovethi, sammen med et udvalg af de populære engelske dæk, der er kendt for deres kvalitet og attraktive prispunkt.

"Det glæder os derfor, at vi nu kan tilbyde personvognsdæk fra det populære og pålidelige engelske brand til vores forhandlere, der i høj grad er med til at få dækkene ud at rulle på danskernes biler,” bedyrer han. ”Vi er overbeviste om, at Torque-dækkene også i relation til dette segment vil blive en stor succes."

 

Et bredt udvalg af dæk til sæson 2024

De første sommer- og helårsdæk fra Torque til personvogne, varevogne og SUV lander hos Ovethi her i begyndelsen af april. Udvalget omfatter mere end halvfems forskellige størrelser, der således kan imødekomme et bredt spektrum af bilmodeller.

 

Attraktivt prispunkt 

"Vores kunder er typisk autoværksteder og bilforhandlere, der ofte bruger relativt megen tid på at finde det rigtige dæk til den rette pris til deres kunder. Med Torque-dækkene kan forhandlerne opnå en god indtjening og samtidig tilbyde deres kunder et dæk med et attraktivt prispunkt," pointerer Mogens Petersen.

 

Supplement til Gislaved og Vredestein

De engelske Torque-dæk er et stærkt supplement til Ovethis omfattende sortiment af dæk fra mærker som Gislaved og Vredestein og giver nu Ovethis kunder – fra autoværksteder til bilforhandlere - et ekstra godt kort på hånden. Forhandlerne vil snart kunne tilgå Torque-dækkene via Ovethis forhandlershop på b2b.ovethi.dk.

 

For yderligere information: 

 Kontakt Mogens Petersen, salgschef, på tlf. 23 68 58 84 eller mop@ovethi.dk.

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!