×
Webshop for private

DANTWIN A/S køber All Tyres i Aabenraa

Mandag d. 1. maj 2023

DANTWIN A/S, holdingselskabet bag Ovethi, har underskrevet en aftale om køb af dæk- og fælggrossisten All Tyres i Aabenraa og overtager officielt virksomheden pr. 1/7-23. All Tyres fortsætter sit virke under samme navn og med samme agenturer som hidtil, og kunderne vil – også efter 1. juli - få fat i de samme medarbejdere, som de kender, når de ringer ind for at bestille varer. All Tyres bliver IKKE en ny Ovethi-afdeling, men vil operere som en selvstændig enhed i koncernen.

 

”All Tyres er specialister i dæk, fælge og komplette hjul til personvogne – en stærk grossist på markedet,” indleder Thomas Thinggaard, der er medejer af DANTWIN A/S, som pr. 1. juli er den nye ejer af All Tyres.

”Da virksomheden blev sat til salg, var det derfor oplagt for os at slå til. Vi er selv specialister i dæk og fælge, med salg til både private og virksomheder, og med All Tyres’ kundeportefølje og stærke kompetencer inden for særligt komplette hjul kan vi vinde yderligere markedsandele og opnå en lang række positive synergier,” slår han fast og tilføjer: ”All Tyres handler med en bred vifte af kunder, som vi i dag ikke har adgang til og omvendt, så vi anser koblingen af vores virksomheder som et rigtig godt match begge veje. Både for begge virksomheder, men i særdeleshed også for kunderne, der fortsat kan handle med en specialiseret grossist.”


Kunderne tæller bl.a. større og mindre autoværksteder samt bilforhandlere.


Giver stafetten videre

Om salget af virksomheden udtaler Lars Toft, der etablerede virksomheden i 1992, og som har ejet og drevet den i de seneste godt tredive år:

”Jeg har gået med tankerne om at sælge firmaet i flere år, og nu var tiden blevet moden til det. Min søn har valgt sin egen vej og ikke ønsket at overtage, så det skulle af gode grunde være en ’udefra’. Jeg kan mærke, det er den helt rigtige beslutning at sælge nu, og at DANTWIN A/S er den rette nye ejer. Vi har været gode kollegaer gennem mange år, og med et fælles værdisæt i relation til at drive virksomhed og over for mennesker generelt så føles det helt rigtigt. Firmaet, medarbejderne og kunderne fortjener en ny ledelse, så det bliver rigtig godt for alle parter, at DANTWIN A/S nu overtager stafetten. Jeg håber, det bliver en succes.”

Business as usual

”All Tyres er en god og sund virksomhed, så vi har ikke i sinde at ændre en hel masse i forbindelse med overtagelsen,” fortæller Thomas Thinggaard. ”Der vil blive ansat en ny direktør, naturligvis, fordi Lars stopper, men ellers vil virksomheden køre videre som hidtil,” slår han fast. ”De personer, som kunderne er vant til at tale med i telefonen, når de bestiller varer, vil være de samme som hidtil, for vi har indgået aftaler med de fleste af de eksisterende medarbejdere om at fortsætte efter overtagelsen,” forklarer han.

Samme adresse

All Tyres fortsætter sit virke på Lundsbjerg Industrivej 13 i Aabenraa indtil videre. DANTWIN A/S overtager nemlig ikke bygningerne som en del af handlen, men har indgået en lejeaftale for de kommende år.


(Pressemeddelelse udsendt d.d.).Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!