×
Webshop for private

Salgskonsulent - Karsten

Karsten Emdal

”Salgskonsulent hos Ovethi - alle sælgeres drøm!”


Karsten Emdal er salgskonsulent hos Ovethi i Midt– og Østjylland og tilbringer derfor en stor del af sit arbejdsliv på de danske lande- og motorveje i forbindelse med kundebesøg. Mød ham her til en lille snak om hans job og hverdag.

Karsten har siden 2014 været ansat som salgskonsulent hos Ovethi, og han har intet mindre end 35 år i dækbranchen bag sig! Hans job består i at besøge, servicere og rådgive både eksisterende og nye kunder, så de i fællesskab kan finde frem til de helt rette dækløsninger til kunden. Arbejdet foregår primært ude på kundernes adresser – og ellers via hjemmekontoret.

Servicerer alle segmenter
”Det er alle segmenter, jeg kører på. I praksis vil det sige kunder inden for personvogne, lastvogne og busser, landbrug samt industrien. Jeg besøger således alt fra værksteder og bilforhandlere til busselskaber, landmænd og maskinstationer,” forklarer Karsten.

Alle sælgeres drøm
”At være salgskonsulent hos Ovethi må være intet mindre end alle sælgeres drøm,” bedyrer han. ”Jeg har en kæmpe grad af frihed, og det passer mig rigtig godt. Der er ikke en masse budgetter, opfølgning og afrapportering, jeg hele tiden skal levere, som jeg kender det fra andre jobs. Og det betyder ret beset, at jeg kan bruge tiden på kunderne i stedet for. Selvfølgelig skal omsætningen være i orden. Var den ikke det, var tingene nok lidt anderledes.”

Den bedste arbejdsplads
Om Ovethi som arbejdsplads fortæller Karsten: ”Det er en sund og veldrevet virksomhed. Der er styr på tingene og en kort kommandovej fra medarbejder til ledelse. Det betyder, at arbejdet flyder nemt og ubesværet, og det gør hverdagen rar og positiv. Ovethi er klart den bedste arbejdsplads, jeg nogensinde har haft.”

Vil du – ligesom Karsten – være en del af Team Ovethi? Så er du altid velkommen til at søge en af vores opslåede stillinger https://www.ovethi.dk/om-ovethi/ledige-stillinger/

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!