×
Webshop for private

Lagermedarbejder og chauffør, Odense

Torben Nielsen

"44 år i dækbranchen – og ’still going strong"


Torben Nielsen har beskæftiget sig med dæk siden 1978. I 2009 kom han til Ovethi - først som centerleder i Ringe-afdelingen, og siden 2014 som primært lagermedarbejder i Odense-afdelingen. Mød ham her til en lille snak om hans job, hverdag og arbejdsplads.

”Jeg vil anslå, at 90% af min tid bliver brugt ude på lageret sammen med min kollega Jesper,” indleder Torben. ”Vi ekspederer ordrer, der kommer ind via vores forhandlershop fra for eksempel autoværksteder, samt ordrer, som folk ringer ind med. Og når vi får varer hjem fra producenterne, håndterer vi også dem, så de kommer rigtigt på plads på hylderne,” forklarer han.

Fleksibel medarbejder
Derudover hjælper Torben også til som chauffør og med salg via telefonen, når han ind i mellem passer kontoret, fx i forbindelse med ferieperioder, sygdom osv. ”Qua mine mange års erfaring kan jeg hjælpe til, hvor der er behov for det. Så jeg assisterer lidt hist og pist – og det er rart at kunne være fleksibel,” siger han.

Faktisk har Torben været i dækbranchen i intet mindre end 44 år. ”Jeg satte det første dæk på en bil i 1978, og jeg har i alle årene siden dengang beskæftiget mig med dæk,” fortæller han.

Fantastisk gode kolleger
Om Ovethi som arbejdsplads siger Torben: ”Jeg har en god arbejdsplads, som jeg er glad for at være en del af. Jeg har fantastisk gode kolleger og en fri hverdag. Der er altid styr på arbejdsforholdene, og det er nok også noget af det, der gør, at rigtig mange Ovethi-medarbejdere bliver så længe i firmaet, som de gør. Det er et godt sted at være,” slutter han.

Vil du – ligesom Torben – være en del af Team Ovethi? Så er du altid velkommen til at søge en af vores opslåede stillinger https://www.ovethi.dk/om-ovethi/ledige-stillinger/

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!