×
Webshop for private

Driftsleder, Odense

Mikael Nielsen

”Høj anciennitet sikrer, at viden bliver i firmaet”


Mikael Nielsen er driftsleder for to af Ovethis afdelinger, Odense og Ringe. Han kom til Ovethi i 2013 og havde inden da allerede høstet stor erfaring i dækbranchen. Mød ham her til en snak om hans job og arbejdsplads.

”Mit job består i at styre driften i to af vores afdelinger, nemlig Odense og Ringe,” fortæller Mikael. ”Jeg tager mig af alt det overordnede i relation til både værksted, lager, kontor og chauffører, herunder for eksempel ansættelser, personaleudvikling, indkøb, materiel, biler - og hvad der nu ellers lige er.”

Om Ovethi som arbejdsplads forklarer han: ”Det er et rigtig godt sted at være. Inden jeg kom til Ovethi, var jeg ansat i en stor virksomhed, og det er klart, at der er nogle mærkbare forskelle. Hos Ovethi er kommandovejen kort og overskuelig, så der hurtigt kan træffes beslutninger, for der er ikke mange personer, der skal involveres. Og det gør i dén grad arbejdsgangene og hverdagen nemmere.”

Mikael sætter ligeledes stor pris på afdelingsstrukturen i firmaet: ”Jeg oplever, at vi har stor frihed i forvaltningen af vores hverdag ude i de enkelte afdelinger. Vi skal ikke konstant rapportere om og forsvare vores arbejde, og det kan jeg virkelig godt li’.”

Travlt i højsæsonerne
Som de fleste nok ved, ligger dækbranchens højsæsoner i foråret og efteråret, fordi det er her, mange skal have nye dæk og/eller skiftet til sæsonens dæk. Hvad det betyder for arbejdsdagen, forklarer Mikael her:

”Vi har naturligvis ekstremt travlt i højsæsonerne, og det er klart, at man som medarbejder skal være indstillet på det. Det er vigtigt, at vi – selvom vi i perioder har rigtig meget at se til - yder den bedst mulige service for vores kunder, både rådgivningsmæssigt og i forhold til den grundlæggende stemning og fleksibilitet, folk oplever, når de ringer eller kommer ind på værkstedet.”

Specialiseret viden bliver i firmaet
Hos Ovethi er medarbejdernes kompetencer fokuseret på dæk og fælge. ”Fordi vi ikke breder os ud på det mekaniske arbejde, som for eksempel på autoværksteder, men udelukkende koncentrerer os om dæk og fælge, er det klart, at vores viden og erfaring er meget specialiseret. Samtidig har vi en usædvanligt høj anciennitet blandt medarbejderne, hvilket betyder, at viden ikke går tabt, men derimod hele tiden udbygges og samtidig bliver i firmaet. Og det kommer jo vores kunder til gode.”

Vil du – ligesom Mikael – være en del af Team Ovethi? Så er du altid velkommen til at søge en af vores opslåede stillinger https://www.ovethi.dk/om-ovethi/ledige-stillinger/

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!