×
Webshop for private

Dækmontør, Odense

Morten Nielsen 

"Gode kolleger – og masser af biler, biler, biler"


Morten Nielsen er forholdsvis ny i Ovethi-regi, idet han startede som montør i Odense-afdelingen i februar 2021. Mød ham her til en snak om hans job – og biler.

Morten Nielsen startede som vikar i Ovethis Odense-afdeling i februar 2021 og blev i løbet af sommeren samme år fastansat. Hans arbejde består kort og godt i at samle komplethjul, lappe dæk og skifte dæk på kundernes biler – alt sammen i relation til personvognsdæk.

”Ovethi er et rigtig fint sted at arbejde. Vi er gode til at yde kunderne en god service, og der er stort set altid smil over hele linjen. Også blandt os kolleger. Vi taler godt med hinanden, og der er altid hjælp at hente, hvis jeg har brug for sparring eller assistance med noget,” fortæller Morten.

Inden Morten startede hos Ovethi, har han ad flere omgange arbejdet med dæk til personbiler – og han har tilmed grundforløbet på mekanikeruddannelsen.

”Jeg interesserer mig for biler. Rigtig meget, endda. Så det er dejligt, at biler hver dag er omdrejningspunktet for det, jeg laver.”

Vil du – ligesom Morten – være en del af Team Ovethi? Så er du altid velkommen til at søge en af vores opslåede stillinger https://www.ovethi.dk/om-ovethi/ledige-stillinger/

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!