×
Webshop for private

Afdelingsansvarlig for personvogne, Odense

Jesper Rasmussen

”Vi løser tingene hen ad vejen og med et smil på læben”


Jesper Rasmussen er afdelingsansvarlig for personvogne i Ovethis Odense-afdeling. Mød ham her til en snak om hans job og hverdag med dæk til alt fra Kia til Corvette.

Jesper er oprindeligt uddannet mekaniker og har været ansat hos Ovethi og dermed i dækbranchen siden 2002. Hans hverdag handler i store træk om at holde styr på afdelingens aktiviteter i relation til personvognsdæk, herunder at der altid er opgaver i kalenderen og dæk på hylderne. En stor del af tiden går også med at tage sig af de kunder, der kommer ind på værkstedet for at få rådgivning om de rette dæk og tilbud på den aktuelle løsning.

Fra Kia til Corvette
Mange af kunderne er virksomheder og leasingselskaber, der ofte sender specielle biler som fx Porsche, Aston Martin og Corvette forbi værkstedet – så af og til er der lidt ekstra at kigge på. Desuden er der mange private kunder, der fx skal have nye dæk, skiftet til vinterdæk, afbalanceret deres hjul, og som benytter Ovethis dækhotel.

”Oplever en bilforhandler et sted i Danmark, at der er en bil, der fx ryster under kørsel, tager vi den gerne ind og får styr på den sag. Her har vi kunder i hele landet,” forklarer Jesper.

Stor medbestemmelse og en fri hverdag
Om sit job fortæller han desuden: ”Jeg har jo været her i mange år, lige omkring de 20 år. Og det er fordi jeg rigtig godt kan li’ mit arbejde. Der er selvfølgelig både gode dage og dage, hvor tingene driller lidt, men sådan vil det jo være alle steder. Det fede ved Ovethi-ånden er, at vi som medarbejdere grundlæggende har stor medbestemmelse og en følelse af en fri hverdag, hvor ingen ånder os i nakken. Vi følger naturligvis nogle overordnede retningslinjer, men ellers har vi ret frit spil i det daglige, og det sætter jeg virkelig pris på!” fortæller han.

Vi løser det
Om arbejdsklimaet tilføjer Jesper: ”Vi har det rigtig godt, kan snakke om tingene og finde fælles fodslag. Vi løser tingene hen ad vejen og med et smil på læben - så går det hele nemmere.”

Vil du – ligesom Jesper – være en del af Team Ovethi? Så er du altid velkommen til at søge en af vores opslåede stillinger https://www.ovethi.dk/om-ovethi/ledige-stillinger/

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!