×
Webshop for private

Afdelingsansvarlig for lastvogne, Odense

Jan Larsen

”Omstillingsparathed, frihed under ansvar – og god værkstedshumor”


Mød Jan Larsen, der er afdelingsansvarlig for lastvogne i Ovethis Odense-afdeling.

Jan har siden 1987 beskæftiget sig inden for dækbranchen. Da den virksomhed, han oprindeligt arbejdede i, blev opkøbt af Ovethi i 1990, takkede han ja til at ’følge med’. De første mange år arbejdede han som montør på værkstedet, men fra årtusindeskiftet blev titlen og gøremålene skiftet ud med rollen som afdelingsansvarlig for lastvogne.

I praksis betyder dette, at Jan både har en lang række administrative opgaver samt indimellem også hjælper til med montørarbejde på værkstedet, når der er brug for det. Jobbet består overordnet i at tage telefonen, når kunderne ringer ind, at koordinere løsning af breakdown-opgaver i både Danmark og resten af Europa, at beregne priser til kunder, bestille varer, så lageret altid rummer de varer, der er behov for, og endelig sørger Jan for at få faktureret afsluttede opgaver ud af huset.

Om sit job fortæller Jan:
”Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og Ovethi er en supergod arbejdsplads. Her er man en del af et stærkt team, og jeg føler en høj grad af frihed under ansvar, hvilket jeg sætter stor pris på.

Hos Ovethi er der plads til, at man kan tænke selv og selvstændigt løse arbejdsopgaverne, og samtidig er det en kæmpe fordel, at vi har et stort korps af kompetente kolleger, vi kan spare med efter behov.

Der er pænt god fart på i vores afdeling, og to dage er aldrig ens. Typisk ringer for eksempel en vognmand ind eller stopper forbi, og så står vi klar til at servicere ham, så bilen kan komme ud at køre igen hurtigst muligt. Rigtig mange af vores kunder er meget loyale og er kommet her igennem årtier; vi fornemmer, at de blandt andet er glade for vores fleksible tilgang til arbejdet, idet deres behov kommer før vores. For eksempel venter vi lige en postgang med madpakken, hvis der står en kunde og har travlt kl. 12. Så bliver det løst først.

Vi har en rigtig god omgangstone, der naturligvis er krydret med en god portion værkstedshumor, som det hører sig til! Og det tror jeg, kunderne kan mærke, når de kommer ind herude.”

Vil du – ligesom Jan – være en del af Team Ovethi? Så er du altid velkommen til at søge en af vores opslåede stillinger https://www.ovethi.dk/om-ovethi/ledige-stillinger/

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!