×
Webshop for private

Finish-muligheder

Børstet

Børstet er en grundlæggende vedligeholdelses-finish. Børstede Alcoa® Wheels fælge korroderer ikke og overmaling er ikke nødvendig. 

Varenumre, der slutter med 0, henviser til den børstede finish.

Alcoa Wheels Finish Boerstet

 

LvL ONE®

Flere iøjnefaldende løsninger til kunder

Alcoas® Wheels avancerede LvL ONE® finish-teknologi giver en strålende finish med en glattere og mere glansfuld overflade end børstet.

LvL ONE® fælge kræver den sædvanlige procedure, når det gælder vedligeholdelse. Hvis der ønskes en skinnende overflade, er det nødvendigt med polering. Fælgen ser altid godt ud og har samme fordele som andre Alcoa® Wheels fælge med anden finish.

Alcoa Wheels Finish Lvl ONE

 

Dura-Bright® EVO

Flot udseende, let vedligeholdelse

Alcoa® Wheels fælge fås med proprietær Dura-Bright® EVO overfladebehandling. Denne behandling gør det muligt for fælgene at se blanke og skinnende ud i mange år uden polering.

Vedligeholdelse er ekstremt nem, takket være den forbedrede beskyttelse af aluminiumoverfladen. Regelmæssig rengøring med et mildt rengøringsmiddel eller ufortyndet Dura-Bright® Wheel Wash vil holde fælgene blanke og skinnende, selv efter hundredvis af vaske og tusindvis af kilometer, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Varenumre, der slutter med DB, er Dura-Bright®-behandlede.

Alcoa Wheels Finish Dura Bright EVO

 

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!