×

Se billederne fra vores åbent hus/esport-event den 7. marts

Fredag d. 13. marts 2020

1

Lørdag den 7. marts åbnede vores Odense-afdeling på Hvidkærvej dørene på vid gab til et åbent hus-arrangement i samarbejde med Odense Esport. Dagen bød på oplevelser, aktiviteter, konkurrencer og spændende info for hele familien.

Udover at få en rundvisning i vores faciliteter og benytte sig af gode tilbud på sommerdæk og fælge til bilen udstillede Karvil Biler en række fine køretøjer, som gæsterne kunne se nærmere på. Og så det helt store tilløbsstykke: Esports-aktiviteter.

På dagen kunne man bl.a. spille Fortnite, FIFA, Counter-Strike samt prøve kræfter med Virtuel Reality (VR). I løbet af dagen blev der afholdt små turneringer, hvor man havde mulighed for at vinde gavekort til Ovethi samt en Odense Esport t-shirt. Der blev fx afholdt 1-mod-1-turnering i Counter-Strike, hvor man skulle vinde tre kampe i træk for at få en præmie; her var den lokale Mathias yderst overlegen og vandt dermed en Odense Esport-hoodie.

Der var en masse smil, latter og bevægelse ovre hos VR-standen, hvor der blev spillet ”Beat Saber”, som er et musikspil, hvor man skal skære blokkene i farverne rød og blå i takt til et givet musiknummer.

2 3 4

Til trods for, at esport anses for at henvende sig til den lidt yngre generation, kunne både børn, unge og voksne deltage i dagens aktiviteter – hvor smilene var brede og stemningen god.

Endelig havde Odense Esport sørget for fint besøg af Lucas Krøll. Udover at være en helt almindelig teenager, som går i gymnasiet, så spiller Lucas til dagligt for OB Esports professionelle FIFA-hold. Derved havde de besøgende hos Ovethi mulighed for at spille en FIFA-kamp mod den professionelle spiller. En del af gæsterne tog kampen op, men desværre var ingen i stand til at slå Lucas Krøll.

5 6 7

Odense Esports egen Rocket Leauge træner, Rasmus Damm, kiggede også forbi, så besøgende kunne tage billeder og få autografer.

Bryggeriet Vestfyen havde sørget for, at der var lækre forfriskninger fra Jolly Cola til alle de besøgende.

Vi takker alle deltagere, gæster, instruktører og medarbejdere for en rigtig flot dag!


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!