×

Nye medarbejdere hos Ovethi: Over 50 års dæk-erfaring tilført

Fredag d. 3. juli 2020

Velkommen Per Og Carsten 

Pr. 1. juli har dæksalgsvirksomheden Ovethi, der har 12 afdelinger fordelt over hele landet, fået tilført mere end 50 års erfaring fra dækbranchen. Her startede nemlig to nye medarbejdere – Per med 35 og Carsten med cirka 18 års erfaring. Lagt sammen med firmaets øvrige medarbejdererfaring betyder det, at Ovethi nu kan præstere mange hundrede års dæk-erfaring til gavn for kunder inden for alle segmenter.


Selvom man skal passe på med at tage munden for fuld, så er der megen sandhed i, at man har pænt godt styr på dæk hos dæksalgsvirksomheden Ovethi med hovedsæde i Gelsted på Vestfyn. Med sine 12 afdelinger fordelt over hele landet, bemandet af i alt 74 dedikerede medarbejdere, har firmaet tilsammen mange hundrede års erfaring med dæk og fælge til så godt som alle typer køretøjer – fra person- og varevogne, til lastvogne og landbrugsmaskiner.

Og erfaringen er lige øget med 50 år. Pr. 1. juli er to nye medarbejdere, Per Bøggild Jensen og Carsten Skou Dalgaard Hansen, nemlig trukket i Ovethi-tøjet og bibringer hver især henholdsvis 35 og 18 års erfaring fra dækbranchen.

Tilbage til Ovethi
”Det glæder mig at være tilbage i de vante omgivelser hos Ovethi, der har et godt og solidt ry i branchen,” siger 57-årige Per Bøggild Jensen, Herfølge, der netop er startet som kørende salgskonsulent for Ovethi på Sjælland og øerne. Per har tidligere arbejdet i samme stilling hos Ovethi i 6 år og er nu – efter et smut forbi en stor sjællandsk lastvognsforhandler – blevet genansat. ”De fleste i branchen kender os og ved, at vi står for stærk faglighed, udpræget erfaring, god rådgivning og ordentlighed på alle plan. Vi tager os tiden til den enkelte kunde – til at finde de rette løsninger på de konkrete udfordringer, og vi ved, at det er noget, som rigtig mange af vores kunder sætter stor pris på.”

Per tager sig primært af kunder inden for lastvognssegmentet, busser og entreprenørmaskiner, hvor han i forbindelse med besøg hos fx vognmænd, lastvognsværksteder og entreprenører afdækker behov, rådgiver og finder de rette dæk- og fælgløsninger. ”På sin vis er dækbranchen ikke så stor. Alle kender alle, og det betyder også, at jeg – uanset hvor jeg har arbejdet igennem årene – har haft berøring med mange af de samme kunder; nogle har jeg solgt dæk til de sidste 20-30 år,” forklarer Per.

Kundeoplevelsen i fokus

40-årige Carsten Skou Dalgaard Hansen, Odense, er oprindeligt udlært landbrugsmaskinmekaniker i 2001. Siden da har han arbejdet hos forskellige dæk- og hjulcentre, primært inden for person- og varevogne, og både med dæk og mekaniske reparationer som arbejdsområde, bl.a. hos Dækmesteren i Fredericia, hvor han var i 12 år og endte som daglig leder. Desuden har Carsten været centerleder hos FDM Test og Bilsyn – inden han her pr. 1. juli er startet som daglig leder i Ovethis Ringe-afdeling.

”Det er afgørende for mig, at jeg hos Ovethi får et arbejdsliv, hvor ikke to dage er ens. Alt handler om dæk, ja, men opgaverne og udfordringerne vil aldrig være de samme, og det kan jeg rigtig godt li’,” forklarer Carsten, der gennem sine tidligere jobs har stort kendskab til Ovethi. ”Ovethi er for mig at se et sundt firma, hvor kunderne vægtes højt, og hvor man vil gøre snart sagt alt for at løse opgaven til kundens tilfredshed, så enhver går herfra med en følelse af at have fået en rigtig god oplevelse – og den tilgang til tingene passer mig rigtig godt,” slutter Carsten. 

(Pressemeddelelse)Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!