×
Webshop for private

Mitas introducerer Tubeless SW-07 speedwaydæk

Torsdag d. 27. april 2023

SW2


Det glæder os hermed at kunne introducere en banebrydende nyhed fra Mitas, nemlig en ny, slangeløs version af det populære SW-07 speedwaydæk.


Dækket er et af verdens mest brugte dæk inden for speedway, og i den nye, slangeløse version, der er specialdesignet til tubeless-fælge, egner det sig ekstra godt til speedway-racing på højt niveau. 

Dækket er udviklet i tæt samarbejde med en lang række professionelle speedwaykørere, der løbende i processen har givet feedback på dækkets egenskaber. Målet har nemlig været at skabe et dæk, der møder sportens allerhøjeste standarder. Dækket leverer således fremragende startacceleration, enestående trækkraft og overlegne omgangstider. Det er let at kende på de to orangefarvede striber på slidbanemønsteret. 

Speedwaysæsonen er lige rundt om hjørnet, så nu bliver det spændende at se dækket i aktion på speedway-arenaerne rundt omkring i verden. Ikke mindst her i Danmark.

> Du kan læse mere om og købe dækket i vores webshop dæk.dk – her 

> Vil du vide mere om dækket, er du også velkommen til at kontakte din nærmeste Ovethi-afdeling

 

NB! Det nye, slangeløse speedwaydæk fra Mitas stemmer fuldt ud overens med FIM-reglerne (International Motorcycling Federation). Dækket kan således bruges i alle løb og mesterskaber under FIM.
Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!