×

Kære kunder!

Tirsdag d. 31. marts 2020

Yoksel Zok Az Mm9stq1q Unsplash

Bare så I lige ved det: Vi er her stadig…! Vi ville rigtig gerne ud og besøge jer, se hvordan det står til med jeres forretning - og tale om foråret, der er på vej med hastige skridt. Men vi respekterer naturligvis myndighedernes anvisninger, og derfor kan det ikke lade sig gøre lige nu. Vi vender dog stærkt tilbage, så snart det er muligt.

Indtil da håber vi, at I vil blive glade for, at vores konsulenter arbejder lidt i kulissen med at finde løsninger til jer og jeres virksomheder - så I hører nok fra os på telefon eller mail. I er selvfølgelig også velkomne til selv at tage kontakt til os - vi sidder klar ved telefonerne!

NB! Hvis en opgave hos jer kræver et besøg i forbindelse med opmåling, reklamation eller lignende, kommer vi naturligvis gerne ud til jer - så aftaler vi blot på forhånd, hvordan dette kan foregå på forsvarlig vis - for jeres og for vores skyld.

Hav det rigtig godt alle sammen!Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!