×
Webshop for private

Førsteklasses sportsdæk fra Bridgestone opnår topplacering igen

Mandag d. 14. marts 2022

Potenza Sport Daek1

Potenza Sport er blevet kåret som ”VERY GOOD” i Sport Autos sommerdæktest 2022, hvor sportsdækket testede bedst i test for kørsel på våde veje og fik topplacering på tørre veje. Hermed fortsætter Potenza Sport sin sejrskavalkade fra 2021, hvor dækket vandt AutoBild Sportscar’s 2021-test af sportsdæk.


Bridgestones flagskib inden for sportsdæk, Potenza Sport, er kåret som bedst i test til kørsel på våde veje og har fået topplacering på tørre veje af Sport Auto 2022. Det giver en samlet score som ”VERY GOOD”. Potenza Sport, der blev testet på Hyundai i30 N, har et fantastisk vejgreb på både våde og tørre veje og den bedste stabilitet i sving samt hurtigt og præcis styrerespons. Potenza Sport er dækket til entusiasten, der prioriterer køreglæde og sporty håndtering.

Også det tyske AutoBild Sportscar Magazin har testet Potenza Sport i år på BMW 330i i størrelsen 225/45R18. Det sporty dæk får her den overordnede karakter ”GOOD”. Det er især på sikkerhedsfronten, at Potenza Sport stikker af fra konkurrenterne. Potenza Sport opnår bedste karakter i kørsel og håndtering på våd vej, herunder også i sving – og ikke mindst, så har dækket den korteste bremselængde på både våd og tør vej.

Sejrskavalkade i 2021

Og det er bestemt ikke første gang, Potenza Sport topper de europæiske tests. I 2021 blev Potenza Sport kåret som vinder af AutoBild Sportscar’s 2021-test af sportsdæk, hvor dækket placerede sig foran profiler fra otte andre producenter. Dækket blev testet på en Ford Mustang 5.0 i størrelse 265/35R20 og fik den samlede bedste score under våde forhold og topplaceringer på tørre veje. Det blev klassificeret som ’eksemplarisk’ af det tyske magasin.

Nyt førsteklasses sportsdæk fra Bridgestone

Bridgestones ultra-højtydende dæk, Potenza Sport, viste sig at have den korteste bremselængde af alle dæk på tørre veje og blev vurderet til at levere en præstation i top-to i testen på tør vej. Under våde forhold havde Potenza Sport den korteste bremselængde, og dækket brillerede også med den bedste ydeevne i vådt vejr på en cirkulær bane. Derudover blev det sportsdækket belønnet for en stærk præstation ved akvaplaning og for at bidrage til, hvad AutoBild Sportscar beskrev som ’en helt ny standard’ for vådvejs-håndtering.


TÜV SÜD anerkender også Potenza Sport

Med AutoBild Sportscar’s 2021-test af sportsdæk var det første gang, Potenza Sport blev testet af et uafhængigt bilmagasin – men det var ikke første gang, at Potenza Sport fik anerkendelse for sine gode egenskaber.

TÜV SÜD, der er en af Europas mest respekterede, uafhængige testorganisationer for biler, anerkendte Potenza Sport, da dækket blev lanceret. Her tildelte TÜV SÜD Potenza Sport den bedste ydeevne for både bremsning og sving på tørre veje og stabilitet ved ligeud-kørsel i forhold til konkurrenterne i det bedste segment. TÜV SÜD bedømte også Bridgestone Potenza Sport, der har opnået en EU-labelværdi A for vådgreb på tværs af hele sortimentet, som bedste performer i våde sving og generel vådvejs-kørsel.

Flere førsteklasses, eksklusive dæk fra Bridgestone

Kåringen af Potenza Sport som flagskibs-sportsdæk er endnu en kåring af højkvalitetsdæk fra Bridgestone. Både Bridgestone Turanza T005-sommerdækket og Blizzak LM005-vinterdækket er tidligere landet øverst på testmagasinernes podier.

Potenza Sport fås i et bredt sortiment

Bridgestone Potenza Sport, der er udviklet og fremstillet i Europa, fås i 96 størrelser fra 17" til 22", så det dækker en lang række personbiler og SUV'er, lige fra førsteklasses sedan’er og SUV'er til luksus- og prestige-biler.

> Kontakt din nærmeste Ovethi-afdeling for mere info om Bridgestone Potenza Sport


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!