×

Titan

Titan International, producenten af ​​Titan og Goodyear Farm, tilbyder dæk, fælge og produkter til landbruget. Med et netværk af forhandlere over hele verden er Titan et globalt brand, som originale udstyrsproducenter og operatører kan regne med som leverandør af holdbare produkter og kvalitetsservice.

Titans kerneforretning er at levere hjul og dæk af høj kvalitet til landbruget, og kunderne tæller bl.a. John Deere, Case New Holland, Kubota og AGCO. Titan er karakteriseret ved egenskaber som håndværksmæssig kvalitet, unikt slidbanedesign og fremragende holdbarhed og fører således an inden for design af dæk til landbruget.

Til at imødekomme tungt udstyr har Titan udviklet LSW (Low Side Wall). Denne teknologi tillader en større fælgdiameter og mindre sidevæg end i et standarddæk - samtidig med at dækket har samme diameter, lufttryk og lasteevne. LSW-designet medfører betydelige forbedringer i relation til manøvredygtighed, hastighed, kørselskvalitet og stabilitet. 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!