×

Fulda

Virksomheden blev grundlagt i byen Fulda i Tyskland, og vi har fremstillet førsteklasses dæk siden 1906. I dag er Fulda et stolt medlem af Goodyear-gruppen og et af de mest populære dækmærker blandt tyske bilister.

Vores dæks kvalitet skyldes vores forståelse for den høje produktstandard, der forventes på vores hjemmemarked – med kørselsforhold, der dækker alle slags ekstreme vejrforhold, og kunder, der kun stiller sig tilfredse med det bedste af det bedste, er Tyskland et af verdens mest krævende dækmarkeder.

Vi har en arbejdsstyrke på ca. 1.800 personer, der hvert år producerer op til otte millioner dæk, som sælges til 28 forskellige lande i hele Europa.

Alle vores dæk produceres på fabrikker, der opfylder ISO 14001, som er et miljørelateret standard- og ledelsessystem til industrien. Anden- og tredjepartskontrollanter gennemgår regelmæssigt hvert af vores fabriks miljøadministrationssystemer for at sikre de højeste standarder.

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!