×

CST

Cheng Shin Tire & Rubber er med sine over 25.000 medarbejdere en af verdens største producenter af cykel- og motorcykeldæk. Sortimentet omfatter derudover mange andre produkter, herunder dæk til person- og lastvogne, SUV 4x4 køretøjer og ATV/Quad. Men også dæk til landbrugsmaskiner, gaffeltrucks og haveredskaber, ligesom forskellige små dæk, og dæk til genoptræningsindustrien, og de dertilhørende slanger. Dækkene af mærkerne CST og Maxxis forhandles på verdensplan i over 140 forskellige lande.

Med fabrikkerne i Xiamen (China) råder CST over top-moderne produktionsfaciliteter og innovative teknologier, som muliggør en kraftig fokus på kvalitet, transport og kundetilfredshed. CST opfylder kravene fra de strengeste internationale normer. Takket være førsteklasses produktionsmetoder er kvalitet, integritet og service mere end bare ord: Det udgør fundamentet for CST, lige fra chefetagerne til produktionshallerne og derudover.

CST OE Excerpt Thumb

CST Sponsoring Ajax Amsterdam Thumb

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!