×
Webshop for private

Ovethi: Nu forhandler af alu-fælge fra Alcoa Wheels

Onsdag d. 30. juni 2021

Alcoa

Dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 11 afdelinger fordelt over hele landet, er netop blevet udpeget som forhandler af alu-fælge fra amerikanske Alcoa Wheels til lastvognssegmentet. Det nye forhandlerskab betyder lettere fælge og dermed øget fragteffektivitet og optimal driftsøkonomi til danske aktører i bl.a. transportbranchen.

”Det her er det bedste af det bedste inden for alu-fælge til lastbiler,” indleder Michael Simonsen, der er salgschef for lastbilsegmentet hos Ovethi – Dansk Dæk Service.

Han refererer til firmaets nye forhandleraftale med Alcoa Wheels, der betyder, at Ovethis kunder fremover har adgang til det amerikanske fælgmærkes alu-fælge i topkvalitet. Alcoa Wheels, der blev etableret i 1948, er verdensførende inden for udvikling og produktion af alu-fælge, der sælges over hele kloden.

Øget lønsomhed for transportøren
”Flere og flere af vores kunder inden for lastvognssegmentet, særligt større vognmænd og transportører, efterspørger alu-fælge, der som bekendt er noget lettere end stålfælge. For når fælgene er lettere, kan bilen og traileren lastes yderligere. Og det skaber øget lønsomhed for transportøren – også i forhold til brændstoføkonomien,” fastslår Michael Simonsen.

Stigende efterspørgsel fra eftermarkedskunder og OE-opbyggere
”De seneste år har vi oplevet stigende efterspørgsel på netop alu-fælge af høj kvalitet fra både vores eftermarkedskunder samt OE-opbyggere inden for lastvognssegmentet. Fælgene er desuden stærke og holdbare og dermed optimale i forhold til driftsøkonomien, så det er win-win hele vejen rundt. Vi er således overbeviste om, at vores nye forhandlerskab af Alcoa Wheels-fælgene vil blive taget rigtig godt imod,” forklarer Michael Simonsen.

Store forventninger
Thomas Thinggaard, adm. direktør i og medejer af Ovethi, konkluderer: ”Vi er rigtige glade for og stolte af aftalen med amerikanerne, og vi forventer os rigtig meget af vores nye forhandlerskab. Fælgene fra Alcoa Wheels er et topprodukt, så det supplerer vores eksisterende udbud af high-end-fælge til aktører inden for lastvognssegmentet rigtig godt.” 

(Pressemeddelelse udsendt d.d.)

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!