×
Webshop for private

OE-aftale: Støjsvagt Kumho-dæk til KIA’s nye, dobbeltpræmierede elbil

Tirsdag d. 15. marts 2022

Kumho (1)

Den nye elbil fra KIA, EV6’eren, har både vundet titlen som ”Årets bil 2022” i Danmark og ”Car of the Year 2022” i Europa – og den monteres fremover med dækket Kumho Ecsta PS71 ab fabrik. OE-aftalen mellem bil- og dækgiganterne betyder superlækre dæk til KIA-entusiaster, når de går efter en miljørigtig og støjsvag elbil. Kumho-dækket er nemlig udstyret med en patenteret lydabsorberende teknologi, der giver væsentlig mindre resonansstøj end standarddæk.

KIA’s nye elbil, EV6’eren, er lige nu ’superhot’! Den er nemlig både kåret som ”Årets bil 2022” i Danmark og har tillige vundet prisen som ”Car of the Year 2022” i Europa. Når den populære og prisvindende bil fremover forlader samlebåndet på fabrikken, vil den være monteret med Kumhos højtydende dæk Ecsta PS71 (eller helårsdækket Crugen HP71) i størrelse 235/55R/19. Kumho og KIA har nemlig indgået en OE-aftale, der er blot én af flere i Kumhos ordrebog her på det seneste.

Lydabsorberende dæk-teknologi
Ecsta PS71 udmærker sig ved at udvise væsentlig mindre resonansstøj end standardprodukter, hvilket skyldes Kumhos patenterede lydabsorberende teknologi K-Silent. Om denne teknologi fortæller Mogens Petersen, der er salgschef for dæk til personvogne, varevogne og 4x4 hos Ovethi – Dansk Dæk Service:

”K-Silent-systemet virker på den måde, at det optimerer formen og egenskaberne af polyuretanskummet, der er placeret inde i dækket. Dette resulterer i en markant reduktion af luftvibrationerne, som dækket genererer under kontakt med vejbanen. Og derved hører man ikke meget fra hverken bilen eller dækkene, når man kører.” Kumho udviklede K-Silent-systemet tilbage i 2014 og har patenter på det i både hjemlandet Korea og andre lande rundt om i verden. Både Ecsta PS71 og Crugen HP71 har derudover andre fremtrædende egenskaber, der gør dem ideelle til elbiler, herunder lav rullemodstand, stærk anti-slid ydeevne og fremragende vejgreb.

AZ3I8248 V2

Fremsynet kvalitet til elbiler
"At Kumho har udviklet disse dæk med lav resonansstøj til KIA EV6’eren, demonstrerer firmaets evne til at være fremsynede og med i front rent teknologisk. Vi er rigtig glade for, at KIA EV6’eren fremover vil være på farten med Kumho Ecsta PS71 eller Crugen HP71, som vi her hos Ovethi er forhandlere af. For os tyder det nemlig kraftigt på, at Kumho fortsat vil udvikle topmoderne dæk til segmentet af elbiler, så vi også i fremtiden kan tilbyde vores kunder den bedst mulige kvalitet og sikkerhed med dæk fra den koreanske dækproducent til elbilerne,” siger Mogens Petersen.

Ovethi er eneimportør af dæk fra Kumho i Danmark.


(Pressemeddelelse udsendt d.d.).

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!