×
Webshop for private

JOHN NIELSEN: Team FlexLease.nu/ Strøjer Tegl - “Det er virkelig top motorsport!"

Tirsdag d. 26. juni 2018
Snipimage 4

"MASCOT DTC - det er dansk motorsport, når det er bedst,” indleder John Nielsen, tidl. racerkører, Le Mans-vinder og nuværende chef for Team FlexLease.nu/ Strøjer Tegl, som A/S Ovethi og dæk.dk i år er sponsor for.

MASCOT Danish Thundersport Championship udgør rammen for den motorsportsklasse, der virkelig skiller de bedste fra de gode - og om klassen siger John da også: “Der er så mange talenter, og vi har et sindssygt højt niveau internationalt - så det er virkelig top motorsport!”

Om Team Flexlease.nu/ Strøjer Tegl, som han selv er chef for, forklarer John: “Vores hold består af dygtige kørere, mekanikere, ingeniører og dækfolk - og så selvfølgelig en leder, nemlig mig selv, der har som opgave at få det bedste ud af teamet. Holdet er mit ansvar på alle måder - sportsligt, logistisk, udviklingsmæssigt og motivationsmæssigt. Derudover styrer jeg også det mekaniske (værkstedet, red.). Og grundlæggende kan man sige, at det hele skal spille sammen - på sådan et hold er det afgørende, at man stoler på hinanden."

Snipimage 1

Hvordan foregår det?
Sæsonen i MASCOT DTC er bygget op på den måde, at man kører syv løbsweekender med tre løb hver gang. Alle løb tæller til mesterskabet, men man må trække de tre dårligste fra - på nær de sidste tre. "Vi tester ca. 5 dage hen over en sæson; resten af forberedelserne foregår på simulator,” forklarer John og tilføjer: "På en DTC-racer er der ca. 12 timers arbejde med service og vedligehold pr. time, den bliver brugt.”

Hvad går holdet efter i år?
Team FlexLease.nu/ Strøjer Tegl er dobbelte mestre, idet de vandt DTC i 2016 og 2017. “Så vi er dem, der bliver jaget,” siger John og tilføjer: "Det tager vi i stiv arm og som den udfordring, det er. Og når man har vundet de to sidste sæsoner, kan vores målsætning kun være at vinde igen. Så det er det, vi går efter!”

Snipimage 5

Publikum?
"MASCOT DTC er en interessant publikumssport, fordi det er spændende og tæt kørsel med de hurtigste biler på dansk grund. Derudover er der selvsagt en fantastisk lyd fra motorerne - og en umiskendelig duft af brændt gummi. Og så giver det folk med benzin i blodet mulighed for at dyrke deres favoritkørere,” slutter John Nielsen. 

Vi ønsker Team FlexLease.nu/ Strøjer Tegl masser af held og lykke til sæsonen!

Snipimage 6

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!