×
Webshop for private

Fejring af store mærkedage i A/S Ovethi – og en ekstra nyhed…!

Onsdag d. 26. juni 2019


Når der er noget, der skal fejres, så skal det gøres med stil! Det kunne meget vel være mottoet for de begivenheder, der fandt sted i Ovethi-regi i slutningen af den just forgangne uge. For her var der i dén grad festivitas på programmet!
 

I sidste uge var der inviteret gæster – masser af gæster – fra nær og fjern, da A/S Ovethi fejrede en perlerække af mærkedage:  

  1. Firmaets 65 års jubilæum 
  2. Preben Thinggaards 75 års fødselsdag og 60 års jubilæum 
  3. Thomas Thinggaards 40 års fødselsdag og 20 års jubilæum i firmaet

Det er markante milepæle i firmaets historie, og de blev markeret på behørig vis med reception for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset fredag – samt med fest for kolleger, venner og familie lørdag.

Preben og Thomas takker af hjertet alle de mange gæster, der kom forbi og deltog i festlighederne - også for de mange, mange flotte gaver; det var meget overvældende!  

IMG 7301


I anledning af mærkedagene havde Preben Thinggaard ønsket sig oplevelser…. Og det må man sige, at han i sandhed fik, bl.a. da Jørgen Strøjer var forbi med én af sine flotte veteranbiler, en Alfa Romeo Monza 8C, som Preben fik en uforglemmelig tur i. 


Lørdag kunne der med snoreklipningsceremoni ligeledes afsløres et kunstværk af Maciej Marshall fra Polen. Skulpturen forestiller en stor og stærk dækmontør med hammer og dækjern i hænderne. En gave til Thomas og Preben - fra firmaets medarbejdere samt nogle af lørdagens øvrige festdeltagere - som vakte stor glæde! 

20190622 194327


Ny administrerende direktør i A/S Ovethi 

I fredags kunne Børge Rasmussen, bestyrelsesmedlem og tidligere ansat hos Ovethi, desuden offentliggøre en stor nyhed, nemlig at Preben træder tilbage som administrerende direktør og overleverer roret ('det gyldne rat') til sønnen, Thomas Thinggaard. Preben vil stadig være synlig i virksomheden, idet han har fået rollen som Senior Advisor. På billedet kan du se, at Preben og Thomas får udleveret visitkort og caps med deres nye titler på.

IMG 4394


Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!