×
Webshop for private

A/S Ovethi indvier nye, moderne faciliteter i Kolding

Torsdag d. 27. februar 2020

IMG 5144 

Dæksalgsvirksomheden A/S Ovethi, der har 12 afdelinger fordelt over hele landet, indvier den 20. marts firmaets nybyggede faciliteter på Trianglen 35 i Kolding. Investeringen i Kolding-afdelingens nye faciliteter repræsenterer et strategisk sats, der handler om at skabe topmoderne forhold for såvel kunder som medarbejdere - samt at skabe plads og rum til at udvide kundeporteføljen.

Der er blevet gravet, rumsteret, hamret og banket i rundt regnet et år nu - på byggegrunden i Kolding ved motorvejsafkørsel Bramdrupdam. Første spadestik blev taget i marts sidste år, elementerne blev rejst i juni, og i skrivende stund er A/S Ovethi i fuld gang med at flytte ind! Så nu står Kolding-afdelingens nye faciliteter snart klar til at tage imod kunder. Og dét skal fejres!

Fuld opdatering og opgradering
”Vi har glædet os rigtig meget til at nå hertil, for vores afdeling i Kolding har længe trængt til en opgradering og udvidelse. Det har vi i dén grad fået nu i form af vores spritnye faciliteter på Trianglen 35, hvor vi råder over 1650 topmoderne kvadratmeter under tag - med blandt andet tre personvogns- og to lastbilsbaner, stort lager til opbevaring af kundedæk og nye dæk - samt state-of-the-art udstyr til håndtering af dæk og fælge. Vi har fået en fuld update med alt det nyeste inden for blandt andet lifte, 4-hjuls-udmåling, montering og afbalancering, og vi har etableret et hyggeligt område, hvor vores kunder kan få en kop kaffe og læse avisen, når de kommer forbi for at få løst deres opgaver i relation til dæk og fælge,” forklarer Jesper Bruus Christensen, der er afdelingsleder i A/S Ovethis Kolding-afdeling.

En bedre oplevelse hos os end andre steder
”For os er det afgørende, at vores kunder kan mærke, vi kan vores kram og er seriøse omkring det, vi laver. Det er vores allervigtigste opgave at levere kvalitet - både i relation til produkter, faglighed, rådgivning og service, og vi sætter en ære i at løse opgaverne for vores kunder til et 12-tal – helst med rekordlav responstid. De skal simpelt hen føle, at de får en bedre oplevelse hos os end andre steder,” forklarer Jesper Bruus Christensen. Og netop de nye faciliteter skal være med til at understøtte dette forhold.

Faglighed, service og hverdagens velfærd
”Vi har rigtig mange kunder inden for især industrien, landbruget og transportbranchen, men også masser af privatkunder og virksomheder i vores Kolding-afdeling, og for alle dem vil vi gerne skabe et miljø, hvor faglighed, service og hverdagens velfærd går op i en højere enhed,” som Jesper Bruus Christensen udtrykker det. ”Vi vil gerne vise alle, hvor lyst og lækkert, her er. At alt fra udstyr og lysindfald til indeklima, sikkerhedsforanstaltninger og arbejdsmiljø er helt i top. Og at vi har fået en ret unik placering – lige ved motorvejen og i et industriområde i udvikling, hvor blandt andet mange store bilhuse har til huse; det skal være med til at højne kendskabsgraden til vores brand og til kort og godt at få endnu flere kunder i butikken,” konkluderer han.

Åbent hus
For at markere indvielsen af de nye faciliteter inviterer A/S Ovethi kunder, samarbejdspartnere og venner af huset til åbent hus den 20. marts 2020 kl. 12-17, hvor alle kan se nærmere på afdelingen - samt de smarte biler, der i dagens anledning vil være udstillet. A/S Ovethi byder på pølser og brød fra pølsevognen samt øl/vand.


For mere info, kontakt venligst:

Økonomi- og driftsdirektør hos A/S Ovethi, Lars Schmidt: las@ovethi.dk eller mobil 23 68 58 79, www.ovethi.dk.

 

(Pressemeddelelse udsendt d.d.).



Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!