×
Webshop for private

Succesfuld Transportmesse

Onsdag d. 29. marts 2017

IMG 0856

Den 23.-25. marts deltog vi i Transportmessen 2017 i Herning - messen, hvor hele transportbranchen mødes, hilser, gør forretning og netværker. Faktisk er messen den største af sin slags i Skandinavien, så den er uden tvivl ’stedet at være’ - også for dækfolk som os, der hvert år sælger masser af dæk til bl.a. lastbiler. Det er alt fra leverandører og salgsvirksomheder til chauffører, vognmænd, speditører og transportkøbere, der deltager på messen.

Og sikke et tilløbsstykke, messen igen i år blev! Hele 25.649 besøgende fordelt på torsdag, fredag og lørdag - helt klart med lørdag som den mest besøgte dag med ca. 15.000 gæster - kom forbi messehallerne i Herning på de tre messedage i sidste uge.

På Ovethis stand havde vi travlt. Rigtig travlt. Her var hele tiden fyldt med besøgende - samarbejdspartnere, venner af huset, nye og eksisterende kunder. Og som det sig hør og bør havde vi tid og rum til snak - og naturligvis også gode tilbud, som rigtig mange benyttede sig af.

“Vi er MEGET tilfredse med messen og alt det, vi har fået ud af deltagelsen. Det var virkelig en fantastisk udstilling i år,” bedyrer Michael Simonsen, der er salgschef hos A/S Ovethi.

“Vi har deltaget på transportudstillingen i Herning i mange år, og igen i år havde vi glædet os til at vise nyheder og klassikere frem for vores gæster. Udover Aeolus lastvognsdæk havde vi i år særligt fokus på lastvognsdæk fra Kumho, som er det sidste nye mærke, vi har fået eneforhandlingen af i Danmark,” fortæller han og understreger, at folk udviste stor interesse for alt det, der blev præsenteret på standen.

IMG 0786 

Ovethis medarbejdere på standen havde rigeligt at se til, så alle mand m/k var i fuldt sving så godt som uafbrudt. Med på standen var: Ole Nielsen, Mogens Petersen, Karsten Emdal, Preben Thinggaard, Krystyna Starup, Per Bøggild, Keld Larsen (torsdag) samt Michael Simonsen.

A/S Ovethi takker alle gæster for besøget og ser frem til endnu en messe igen om to år, hvor Transportmessen løber af stablen den 21.-23. marts 2019.

NB! Torsdag aften blev A/S Ovethis ejer og direktør Preben Thinggaard (billedet herunder t.v.) kaldt over til Bridgestones stand, hvor han fik overrakt Bridgestones Gazellepris for salg af Bandag-dæk i Danmark 2016. Han takker i den forbindelse sin salgsafdeling for den flotte indsats!

IMG 0836 

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!