×
Webshop for private

Hovedsponsor booster Kildemand i 2017

Torsdag d. 5. januar 2017

Skaermbillede 2017 01 05 143816 Copy 

Speedwaykører Peter Kildemand tager om få måneder hul på 2017-sæsonen – og det gør han med den ro, det giver at vide, at hans hovedsponsor er på plads. Hovedsponsoren er dækfirmaet A/S Ovethi – Dansk Dæk Service og deres webshop dæk.dk, som fortsætter supporten, der startede helt tilbage i 2015. Sponsoratet styrker Kildemands muligheder for at komme tilbage i Grand Prixet.
 

- Det betyder rigtig meget for mig og mit team, at sponsoraftalen med A/S Ovethi og dæk.dk er kommet i stand, siger 27-årige Peter Kildemand. Med den økonomiske tryghed, som sponsoratet giver, kan Kildemand nemlig knokle videre mod nye mål, som bl.a. er Grand Prix-serien, hvor han er 1. reserve i 2017.

Samarbejdet med dækfirmaet startede tilbage i 2015 - Kildemand fortæller:

- Vores fine samarbejde, der startede for et par år siden, blev sidste år fulgt op af et hovedsponsorat – mit suverænt største nogensinde. At firmaet nu har valgt at fortsætte det i 2017, glæder mig helt usigeligt meget. Det giver nemlig mig og mit team den økonomiske stabilitet og de muligheder, der skal til, for at jeg kan investere i at nå mine mål, forklarer Peter Kildemand. Om samarbejdet tilføjer han: - A/S Ovethi, dæk.dk, mit team og jeg passer rigtig godt til hinanden. Ovethi og dæk.dk er lokale i forhold til Fjelsted og omegn, samtidig med at de også arbejder nationalt i resten af Danmark og internationalt ligesom jeg selv.

At A/S Ovethi og dæk.dk fortsætter samarbejdet med Peter Kildemand er ikke nogen tilfældighed:

- Grundlæggende er vi jo vilde med motorsport og i særdeleshed speedway her hos Ovethi, så det er naturligt for os, at en lokal fyr som Peter Kildemand, der har trådt sine barnesko i en klub i vores baghave, har vores interesse. Han er et kæmpe aktiv for sporten, og han er den perfekte frontfigur for vores brands, forklarer Thomas Thinggaard, der er medejer af dækfirmaet A/S Ovethi og deres webshop dæk.dk med hovedkvarter i Gelsted på Vestfyn. Og han uddyber:

– I den forgangne sæson har Peter sikret os en masse eksponering over for vores private kunder, i særdeleshed også over for vores erhvervskunder, hvor speedway og forholdet til Peter har hjulpet os med at skabe nye relationer. Vi har allerede kurven fuld af fantastiske oplevelser med vores kunder og netværk, som er begejstrede for den underholdning, speedway giver. Det har styrket mange værdifulde bånd for os - så den slags oplevelser vil vi gerne have mange flere af, forklarer Thomas Thinggaard om årsagen til at fortsætte hovedsponsoratet. Han understreger samtidig, at det gode samarbejde med Kildemand afspejles i speedwaykøreren og hans teams velvilje og naturlighed i forhold til at stille op og være med, når dækfirmaet, der har 12 afdelinger fordelt over hele Danmark, gerne vil inddrage dem i events og diverse former for markedsføring.

- Det, at Peter og teamet tager sig tiden til os, er så afgørende. Det er jo lige præcis det, der er med til at gøre dem til så gode repræsentanter for os, som de vitterligt er – både i Danmark og udlandet, slutter Thomas Thinggaard.

 

Billedtekst: A/S Ovethi – Dansk Dæk Service og dæk.dk fortsætter som hovedsponsor for speedwaykører Peter Kildemand. Her ses Peter sammen med Thomas Thinggaard, der er medejer af A/S Ovethi.

 

Kort om Peter Kildemand: Peter startede sin speedway-karriere som 4-årig, hvor han begyndte at brænde benzin og dæk af i den vestfynske klub Fjelsted. Og selvom han har kørt for klubber andre steder i verden, så er Fjelsted den dag i dag stadig den eneste danske klub, han nogensinde har kørt for. Udover Danmark kører han fast i Sverige (Piraterna) og Polen (Unia Leszno). Af største bedrifter kan nævnes U21 hold-VM Guld, Senior Hold-VM Guld, EM sølv, to Grand Prix-sejre og titlerne som Årets Speedwaykører samt Årets MC Sportskører til Dansk Motorsports Award.

Januar 2017: Peter Kildemand har netop forlænget sit samarbejde med klubben Fjelsted i en 3-årig aftale. Desuden forsætter han i klubberne Leszno i Polen og Piraterna i Sverige. Han er reserve til VM Grand Prixet, som i 2015, og er klar til at gribe chancen, når den byder sig!

 

(Pressemeddelelse, udsendt d.d.)

 

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!