×
Webshop for private

A/S Ovethi og Dunlop støtter OIK

Mandag d. 19. juni 2017

OIK

Ishockey er en sport, der emmer af fart, spænding og tænding - og hos A/S Ovethi er vi vilde med sporten! Det glæder os derfor rigtig meget at kunne løfte sløret for, at A/S Ovethi og Dunlop har indgået en 2-årig samarbejdsaftale med amatørafsnittet i Odense Ishockey Klub (OIK). Fra august måned og 2 år frem i tiden vil vi reklamere på både for og bag af de overtræksbukser, som alle spillere bærer, når de spiller kamp.

Vi har valgt at støtte en lokal, fynsk klub, der er repræsenteret i alle de danske ishockey-rækker - lige fra Mini Bulldogs til U20 og 1. division, hvor spillerne nærmer sig niveauet for den bedste, danske liga - METAL-ligaen.

De i alt ca. 250 par overtræksbukser vil komme rundt og spille kamp i hele Danmark - fra Frederikshavn i nord til Vojens i Syd, og fra Esbjerg i vest til Hørsholm i øst. Og forhåbentlig vil de blive set af rigtig mange ishockeyinteresserede forældre, tilskuere, frivillige og andre, der støtter sporten.

Ishockey er en superspændende sport, som ud over fart og spænding også er kendetegnet ved en kontant, fysiske kontakt, der virkelig kræver, at de unge mennesker træner intensivt og målrettet for at nå den optimale fysiske form.

Go, go, go, OIK! Eller som Dunlop nok ville udtrykke det: Forever forward!

(Foto: Calle Kieler Jensen)

Spørg os -
vi kontakter dig

Ønsker du at blive kontaktet, kan du skrive dit navn og telefonnummer i felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt!